Premis Solar 2016 per a 2 projectes realitzats per SUD Renovables

El dia 18 de novembre va tenir lloc al recinte modernista de l’antic hospital de Sant Pau l’acte de lliurament dels Premis Solar 2016, atorgats per Eurosolar, l’Associació Europea per les energies renovables. En la seva setzena edició, la secció espanyola d’Eurosolar  va atorgar els 2 premis de l’estat espanyol a 2 projectes realitzats per SUD Renovables:

  • Premi Solar 2016 per a ciutats, municipis o serveis municipals que han realitzat projectes emblematics d’energies renovables: a I’Ajuntament d’Arbúcies pel seu projecte d’autogeneració de calor mitjançant una caldera de biomassa de 500 kW, que proporciona 575.000 kWht, i distribució de calor a través d’una xarxa que cobreix l’Ajuntament, el Museu de la Garbella, la Biblioteca, la Piscina, l’Escola de Musica i l’Escola d’Adults. Un exemple d’aprofitament d’una riquesa local (el bosc) per al proveiment d’un servei (calefacció i aigua calenta) a edificis públics del municipi.

Caldera_Xarxa_Calor_Biomassa-Arbucies-3

  • Premi Solar 2016 per a empreses industrials, comercials o pagesos que utilitzen energies renovables a SANITAS, pel seu projecte d’lnstal.lacions solars FV d’autogeneració d’electricitat verda a 20 centres residencials de gent gran (20 residències, 798,3 kWp, que generen 105.673 kWh/any). Un exemple de generació local d’electricitat neta pera ús directe dels edificis residencials.

Fotovoltaica-Autoconsumo-Estella-2-2

No cal dir que des de SUD Renovables estem molt contents pel reconeixement d’aquests 2 projectes, i ens honora que els nostres clients/promotors rebin el reconeixement d’una associació de tan prestigi, que des de fa tants anys treballen per la implantació de les energies renovables.

Eurosolar 2

IMG_5479

Volem agraïr el premi a Eurosolar, i felicitar-los per la seva tasca; a Sanitas i a l’ajuntament d’Arbúcies, per la confiança dipositada en nosaltres; i a tots els treballadors de SUD, proveïdors i col·laboradors que ho han fet possible. Moltes gràcies, i a seguir endevant!

Podeu veure més fotos de l’acte aquí.

A reveure,

 

 

Posted in Energies Renovables

About Manel Romero

Enginyer Industrial, soci cofundador de SUD Renovables. Treballant per un canvi en el model energètic, cap a l'autoconsum amb renovables. Representant d'UNEF a Catalunya, soci de SomEnergia.