Política de Privadesa

Raó social: Sud energies renovables, S.L. (d’ara endavant, l’Empresa o el Responsable).

CIF: B63967640

Domicili: c/ Adjutori Roma, 25 Pol. Ind. El Soler 08279 Avinyó

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL SEGONS EL RGPD 

Sud energies renovables, S.L., en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: https://autoconsum.cat/ , s’inclouen als fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis d’empresa.

La recollida i el tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’exercici de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Sud energies renovables, S.L..

Aquestes dades únicament seran cedides a les entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat exposada anteriorment. L’empresa adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i la lliure circulació d’aquestes.

L’usuari podrà en qualsevol moment exercir els drets d’accés, oposició, rectificació, cancel·lació, limitació i portabilitat reconeguts a l’esmentat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets el pot fer el mateix usuari a través de correu electrònic a: info@sud.cat o a l’adreça: c/ Adjutori Roma, 25 Pol. Ind. El Soler 08279 Avinyó.

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a Sud energies renovables, S.L..

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS: 

Amb quina finalitat tractarem les vostres dades personals? 

A Sud energies renovables, S.L., tractarem les teves dades personals recollides a través del Lloc Web: https://autoconsum.cat/ , amb les finalitats següents:

  1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través de https://autoconsum.cat/ , per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
  2. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats en https://autoconsum.cat/ .
  3. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat de https://autoconsum.cat/i del sector.

 

Et recordem que et pots oposar a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça anteriorment indicada.

Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, i és impossible fer les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

 

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides? 

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no en sol·liciti la supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

 

Legitimació: 

El tractament de les teves dades es realitza amb les bases jurídiques següents que legitimen el mateix:

  1. La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de l’empresa, els termes i condicions dels quals es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
  2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t’informem posant a la teva disposició aquesta política de privadesa, que després de llegir-la, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcatge d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

 

Destinataris:

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a l’empresa, excepte obligació legal.

INFORMACIÓ ADDICIONAL I DETALLADA:

Dades recopilades per usuaris dels serveis. 

En els casos en què l’usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal als servidors d’allotjament compartit, Sud energies renovables, S.L. no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari de l’RGPD.

 

Retenció de dades de conformitat amb la LSSI 

Sud energies renovables, S.L. informa que, com a prestador de servei d’allotjament de dades i en virtut del que estableix la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), reté per un període màxim de 12 mesos la informació imprescindible per identificar l’origen de les dades allotjades i el moment en què es va iniciar la prestació del servei. La retenció d’aquestes dades no afecta el secret de les comunicacions i només es poden utilitzar en el marc d’una investigació criminal o per a la salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a disposició dels jutges i/o tribunals o del Ministeri que així ho requereixi.

La comunicació de dades a les Forces i Cossos de l’Estat es farà en virtut del que disposa la normativa sobre protecció de dades personals.

 

Drets de propietat intel·lectual URL 

Sud energies renovables, S.L. és titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, industrial, “know how” i tots els altres drets tenen relació amb els continguts del lloc web https://autoconsum.cat/ i els serveis que s’hi ofereixen, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i la informació relacionada.

No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web https://autoconsum.cat/ sense el consentiment previ i per escrit.

 

Propietat intel·lectual del programari

L’usuari ha de respectar els programes de tercers llocs a la seva disposició per l’empresa, tot i ser gratuïts i/o de disposició pública.

Sud energies renovables, S.L. disposa dels drets d’explotació i propietat intel·lectual necessaris del programari.

L’usuari no adquireix cap dret o llicència pel servei contractat, sobre el programari necessari per a la prestació del servei, ni tampoc sobre la informació tècnica de seguiment del servei, excepció feta dels drets i llicències necessaris per al compliment dels serveis contractats i únicament durant la durada d’aquests.

Per a tota actuació que excedeixi el compliment del contracte, l’usuari necessitarà autorització per escrit per part de l’empresa, quedant prohibit accedir a l’usuari, modificar, visualitzar la configuració, estructura i fitxers dels servidors propietat de Sud energies renovables, S.L., assumint la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que es pogués produir als servidors i sistemes de seguretat com a conseqüència directa d’una actuació negligent o maliciosa per part seva.

 

Propietat intel·lectual dels continguts allotjats

Es prohibeix l’ús contrari a la legislació sobre propietat intel·lectual dels serveis prestats per l’empresa i, en particular:

  • La utilització que resulti contrària a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.
  • La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que, segons el parer de l’empresa, resulti violent, obscè, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori.
  • Els cracs, números de sèrie de programes o qualsevol altre contingut que vulneri drets de la propietat intel·lectual de tercers.
  • La recollida i/o utilització de dades personals d’altres usuaris sense el seu consentiment exprés o contravenint el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes.
  • La utilització del servidor de correu del domini i de les adreces de correu electrònic per a l’enviament de correu massiu no desitjat.

L’usuari té tota la responsabilitat sobre el contingut de la seva web, la informació transmesa i emmagatzemada, els enllaços d’hipertext, les reivindicacions de tercers i les accions legals amb referència a propietat intel·lectual, drets de tercers i protecció de menors.

L’usuari és responsable respecte a les lleis i els reglaments en vigor i les regles que tenen a veure amb el funcionament del servei online, comerç electrònic, drets d’autor, manteniment de l’ordre públic, així com principis universals d’ús d’Internet.

L’usuari indemnitzarà Sud energies renovables, S.L. per les despeses que generés la imputació de l’empresa en alguna causa la responsabilitat de la qual fos atribuïble a l’usuari, inclosos els honoraris i les despeses de defensa jurídica, fins i tot en el cas d’una decisió judicial no definitiva.

 

Protecció de la informació allotjada

Sud energies renovables, S.L. realitza còpies de seguretat dels continguts allotjats als seus servidors, però, no es responsabilitza de la pèrdua o l’esborrament accidental de les dades per part dels usuaris. De la mateixa manera, no garanteix la reposició total de les dades esborrades pels usuaris, ja que les dades esmentades podrien haver estat suprimides i/o modificades durant el període del temps transcorregut des de l’última còpia de seguretat.

Els serveis oferts, excepte els serveis específics de backup, no inclouen la reposició dels continguts conservats a les còpies de seguretat realitzades per l’empresa, quan aquesta pèrdua sigui imputable a l’usuari; en aquest cas, es determinarà una tarifa d’acord amb la complexitat i el volum de la recuperació, sempre prèvia acceptació de l’usuari.

La reposició de dades esborrades només està inclosa en el preu del servei quan la pèrdua del contingut sigui deguda a causes atribuïbles a Sud energies renovables, S.L..

 

Comunicacions comercials 

En aplicació de la LSSI. L’empresa no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no hagin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.

En el cas d’usuaris amb què hi hagi una relació contractual prèvia, Sud energies renovables, S.L.  sí que està autoritzat a l’enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de l’empresa que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client.

En tot cas, l’usuari, després d’acreditar la vostra identitat, podrà sol·licitar que no se us faci arribar més informació comercial a través dels canals d’Atenció al Client.